Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Hämeentie 135

Arabianranta 00560, HELSINKI
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 8000
Kerrokset
Kerros 5-8
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Ikonisessa Arabian tehdaskorttelin Hämeentie 135 -rakennuksessa mittava toimistokokonaisuus, jossa yhteensä n. 8000 m2 tilaa. Kokonaisuus on pilkottavissa eri kokoisiin paloihin tarpeen mukaan. Peruskorjaamatonta tilaa, josta mahdollisuus remontoida juuri haluamanne kokonaisuus.

Arabia135 tehdaskortteli Helsingin Arabiassa tunnetaan luovien ideoiden ja toteutusten kohtauspaikkana ja osana suomalaisen designin historiaa. Entinen keramiikkatehdas on jo vuosia toiminut modernina design-liikkeiden, pääkonttoreiden ja oppilaitosten yhteisönä.

Lähivuosina luovuuden korttelista jalostuu entistä hienompi kaupallisten ja julkisen palveluiden kokonaisuus. Kortteliin rakennetaan upeita tiloja erikokoisille ja -luonteisille toimijoille, esimerkiksi päivittäistavarakaupalle ja design-alan liikkeille. Sijansa löytävät myös ravintolat, oppilaitokset, hotelli ja museo. Tilat muuntuvat ja luovat mahdollisuuksia kasvaa ja verkottua. Asiakkaatkin ovat lähellä, sillä kortteliin rakennetaan runsaasti asuntoja eri ikäpolvien asukkaille.nnVapaita tiloja voi helposti yhdistellä suuremmiksi kokonaisuuksiksi tai pilkkoa pienemmiksi paloiksi.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.