Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Hämeentie 13A

Hakaniemi 00530, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 450
Kerrokset
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Hämeentie 13:ssa vapaana toisen kerroksen toimistotila, joka Hämeentien puolella on katutasossa. Tila on muokattavissa myös avotilaksi ja jaettavissa kahdeksi erilliseksi tilaksi. Tilassa on teollisuushenkinen tunnelma sekä työhuoneet, jotka ovat todella ilmavia korkeine ikkunoineen. Sisäänkäynti sekä Hämeentien puolelta että hienolta sisäpihalta.

Hämeentie 13a:n rakennutti vuonna 1907 Elanto, Helsingin ensimmäinen merkittävä osuuskauppa. Hämeentie 13 on 4-kerroksinen talo, joka on saneerattu tekniikaltaan ja sisätiloiltaan täysin vuonna 2000. Huoneistoala talossa on 2659m2, josta varastoa ja arkistoa n. 275m2. Taloon on sisäänkäynti sekä suoraan Hämeentien puolelta että kauniilta, kunnostetulta sisäpihalta. Talo on saneerattu tekniikaltaan ja sisätiloiltaan täysin vuonna 2000. Kellarikerroksessa on autohallipaikkoja, jonne pääsy hissillä.

Liikenneyhteydet kiinteistöön ovat loistavat; bussi- ja raitiovaunupysäkit sekä metro ovat kaikki aivan vieressä. Hakaniemen tori ja sen ympäristön palvelut ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Lisätiedot numerosta 020 7290 710.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.