Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Hämeentie 19

Hakaniemi 00500, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 878
Kerrokset
Kerros 1
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Ensimmäisen kerroksen uniikki toimistotila, jossa erikoisuutena noin 300 m2 kokoinen avotila jopa yli 5 metrin kattokorkeudella. Tila taipuu myös esimerkiksi seminaari- tai tapahtumatilaksi.
Muutoin tiloissa tällä hetkellä useita työhuoneita, neuvotteluhuone, keittiö sekä wc:t.

Persoonalliset toimitilat Helsingin Sörnäisistä vilkkaan Hämeentien varrelta. Talo valloittaa menneen ajan hienostuneisuudella, mutta toimii tämän päivän tekniikalla.

Väinö Vähäkallion suunnittelema talo valmistui vuonna 1933 OTK:n hallintorakennukseksi. Arkkitehtuurissa on viitteitä funktionalismista ja 20-luvun klassismista.

Kiinteistön naapurustoon sijoittuvat sekä hyvät palvelut että Kalasatamaan nouseva yritys- ja asuinalue. Auton saa parkkiin suoraan talon alle louhittuun pysäköintihalliin, mikä on keskustassa harvinaista. Rakennuksessa palvelee henkilöstöravintola ja lähialue tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja lounaan nauttimiseen.

Lisätietoja tästä kohteesta saat numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Loistavat liikenneyhteydet. Täällä kuljet vaivatta metrolla, bussilla ja raitiovaunulla. Oman auton saa kätevästi parkkiin talon alla sijaitsevaan parkkihalliin. Lentokentälle ajomatka alle puoli tuntia.