Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Hatanpään Valtatie 11

Ratina 33100, Tampere
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 906
Kerrokset
Kerros 7-8
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrataan Ratinankaaren toimistotalosta noin 906 m2 toimistotila. Tilat ovat modernia jäähdytettyä toimistotilaa 7. ja 8. kerroksessa. Talossa on oma ravintola sekä business park -tasoiset palvelut (mm. aulapalvelu, neuvottelutiloja). Autopaikkoja vuokrattavissa talon omasta autohallista.

Toimisto- ja liiketalo Ratinankaari sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen keskustassa, Hatanpään Valtatien ja Tampereen Valtatien risteysalueella. Kilometrin säteellä on kaikki keskustan palvelut ja aivan viereen on lisäksi suunnitteilla uusi Ratinan kauppakeskus.

Ratinankaari muodostuu kahdesta eri toimistolohkosta, jotka on yhdistetty toisiinsa yhdyssilloilla. Ylemmistä kerroksista on upeat näkymät Pyhäjärvelle ja yli kaupungin. Katutasoon sijoittuu myös liiketilaa, josta on hyvä näkyvyys vilkkaille valtateille. Pysäköintipaikat sijaitsevat kahdessa kellarikerroksessa.

Ratinankaaren toimistotilat ovat helposti muokattavissa niin suureen kuin pieneenkin tilatarpeeseen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Valoisat ja avarat tilat on mahdollista muuntaa niin avo- kuin huonetoimistoiksi tai näiden yhdistelmäksi. Ylemmissä kerroksissa voi ihailla upeita näkymiä yli kaupungin kattojen. Ratinankaaren työntekijöillä on myös käytettävissään oma lounasravintola ja aulapalvelut.

Lisätietoja 020 7290 710 ja lisää kohteita premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.