Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva

Hitsaajankatu 24

Herttoniemi 00810, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 65
Kerrokset
Kerros 4
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrataan neljännen kerroksen pieni toimistotila.

Vuokrattavissa on toimistohuoneita. Neliöihin/vuokraan lisätään jyvitysosuus alueen yhteisiin tiloihin. Pientoimistoalueella on yhteinen lounge, keittiö, wc-tilat ja neuvotteluhuoneita sekä adhoc-työskentelypisteitä.

Opus Business Park koostuu kolmesta rakennuksesta. Opuksen kaikki tilat ovat nykyaikaisia ja helposti muunneltavissa tarpeen mukaan. Lattiapinnat jatkuvat yhtenäisinä koko kerroksen yli ja valaisimet ja huonekohtaiset jäähdyttimet ovat valmiina paikoillaan, joten väliseinien lisääminen tai poistaminen on nopeaa ja edullista.

Business Parkin yhteiset neuvottelu-, auditorio-, ja edustustilat mahdollistavat yrityksen kannalta taloudellisesti tehokkaan ja joustavan tilankäytön. Samalla yhteiset palvelut tarjoavat pienellekin yritykselle "ison talon edut", kuten aulapalvelut, lämpimän parkkihallin autoille, kuntosalin ja edustustasoiset neuvottelutilat.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Opukseen on helppo tulla - niin autolla, metrolla kuin muillakin kulkuvälineillä. Opus Business Park sijaitsee vain muutaman minuutin päässä Helsingin vilkkaasta ydinkeskustasta. Matka Helsinki-Vantaan lentoasemalta Opukseen kestää vain noin viisitoista minuuttia. Opus sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien päässä Itäväylän ja metroaseman kupeessa lähellä Herttoniemen merenrantaa pienvenesatamineen ja rantakatuineen.