Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva

Ilmalankuja 1

Ilmala 00240, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Liiketila
Pinta-ala yhteensä 324
Kerrokset
Kerros 1
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Ilmalan Airi on valoisa, viisikerroksinen toimitilakiinteistö. Uudisrakennus valmistuu vuoden 2025 aikana osoitteeseen Ilmalankuja 1. Talossa yhdistyvät järki ja tunne: energiatehokkuus, mainiot kulkuyhteydet, raikas sisäilma ja avarat tilat, joissa ajatukset virtaavat vapaasti.

Kaukana betoniviidakosta – näissä tiloissa luonnonvalo virtaa suurista ikkunoista läpi rakennuksen. Viherkatolla odottaa pala urbaania luontoa. Neliöt on suunniteltu tehokkaiksi, arki toimii ja voit keskittyä olennaiseen. Lähimmän lounasravintolan ja kahvilan löydät samasta korttelista. Kaikki Ilmalan ja Pasilan palvelut ovat käden ulottuvilla.

Rakennuksen on suunnitellut ARCO Architecture Company, ja sisätilojen toimivuudesta vastaavat Gullstén-Inkinen sisustusarkkitehdit.

Ilmalan Airin tilasuunnittelussa on kiinnitetty alusta asti huomiota ympäristön ja ihmisten hyvinvointiin (Tavoitteena Energialuokka A, LEED Platinum -taso). Teknisissä ratkaisuissa ja pintamateriaaleissa näkyy laatu. Kattoikkunat maksimoivat luonnonvalon.

Suoraviivaiset tilat on suunniteltu hyväntuulisia työpäiviä varten, katetusta pyöräparkista valoaulan kautta moderneihin toimistoihin.
Sisäilman puhtautta mitataan ja seurataan rakennuksessa tavanomaista kattavammin.

Lisätiedot ja kohde-esittelyt 020 7290 710, lisää kohteita premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Lähijunat liikennöivät viereiseltä Ilmalan juna-asemalta muutaman minuutin välein. Vain muutaman minuutin päässä on kauppakeskus Tripla ruokakauppoineen ja palveluineen.