Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Ilmalanrinne 1

Ilmala 00240, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 328
Kerrokset
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Uudelle Ilmalantorille keväällä 2023 valmistunut Ilmalanlinna on 12 500 m2:n huippulaadukas toimistotalo, jonka suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota vastuullisuuteen, ihmisten viihtyvyyteen ja terveysturvallisuuteen. Kiinteistön pääsisäänkäynti on Ilmalantorilla, joten ratikkaan hypätään suoraan oven edestä. Myös Ilmalan juna-asema on vieressä ja Hakamäentieltä sujahdetaan sujuvasti lämpimään autohalliin. Pyörälläkin pääsee näppärästi baanaa pitkin perille.

Kiinteistössä on kolmikerroksisen aulatilan yhteydessä monipuoliset yhteiskäyttötilat sisältäen mm. neuvottelutiloja, vuokralaisten käytössä olevia työpisteistä ja ad hoc -tiloja lyhytaikaiseen kokoustamiseen.

Täysin uusi tila jossa vuokralaisen on vielä mahdollista päästä vaikuttamaan huonekokoihin.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Kohde sijaitsee Ilmalan junaseisaketta vastapäätä ja on helppo saavuttaa niin julkisilla kuin yksityisajoneuvoillakin. Ilmalan seisakkeella pysähtyy junia noin viiden minuutin välein ja lisäksi paikalle pääsee useilla busseilla sekä raitiovaunulla 9. Autoilijoilla on nopeat ajoyhteydet Hakamäentien kautta eri puolille pääkaupunkiseutua.