Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Itäkatu 11

Itäkeskus 00930, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Liiketila, Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 306.5
Kerrokset 6
Kerros 1-K1
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vapaana katutason liiketilaa 106 m2, jonka yhteyteen kuuluu K1 kerroksessa 200.5 m2 toimitilaa.

Kohde on kuusikerroksinen toimisto- ja liikerakennus. Kiinteistö sijaitsee aivan Itäväylän varrella erittäin näkyvällä paikalla. Kohteeseen on sekä työntekijöiden että vieraiden helppo tulla joko omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Kohteen julkisivun puoli on osoitteessa Tallinnanaukio 1.

Kohteessa on kaksi porrashuonetta, joissa kummassakin on henkilöhissi. Kiinteistössä on myös lastauslaituri ja -alue. Kohteen ensimmäisessä kerroksessa on liiketiloja, neljä ylintä kerrosta ovat erikokoisiin huoneistoihin jaettua toimistotilaa, kerrostaso on noin 1.415 m2.

Kiinteistön asiakkailla on mahdollisuus varata käyttöönsä kokous- ja saunatila Turunlinnantie 12/Tallinnanaukio 6 sijaitsevasta kiinteistöstä. Kohteen vieressä sijaitseva Itäkeskuksen kauppakeskus on Pohjoismaiden suurin kauppakeskus ja tarjoaa asiakkailleen erittäin kattavat palvelut.

Kohteen 60 parkkipaikkaa ovat kannen alla, metropaikoituksen kanssa samalla tasolla. Itäkeskuksessa on tarjolla useita pysäköintialueita, mm. Itäkeskuksen metropysäköinnissä on 450 parkkipaikkaa.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Kiinteistölle on loistavat julkiset kulkuyhteydet joko metrolla tai bussilla. Itäkeskuksen metroaseman sisäänkäynti sijaitsee aivan kiinteistön vieressä. Itäkeskuksen metroasema on Itä-Helsingin joukkoliikenteen solmukohta, johon useiden liityntälinjojen lisäksi päättyvät Jokeri-linja, poikittaislinjoja sekä lentokenttälinjoja. Itäkeskus on metron toiseksi vilkkain asema.

Helsingin keskustasta Itäkeskukseen aikaa menee metrolla 14 minuuttia, autolla noin 15 minuuttia. Itäkeskuksessa on tarjolla useita pysäköintialueita, mm. Itäkeskuksen metropysäköinnissä on 450 parkkipaikkaa.

Taksitolppa on aivan kiinteistön vieressä, Tallinnanaukion puolella joukkoliikenneaseman vieressä.

Kohteen 60 parkkipaikkaa ovat kannen alla, metropaikoituksen kanssa samalla tasolla.