Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Itämerenkatu 5

Ruoholahti 00180, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 518
Kerrokset
Kerros 8
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Moderni koko 8. kerroksen toimistotila hyvällä sijainnilla Ruoholahdessa. Tilat ovat muokattavissa yksilöllisesti eri tarpeisiin. Ohessa havainnollistavia kuvia kiinteistöstä.

Kiinteistön palveluita ovat mm. aulapalvelu, lounasravintola, kuntosali sosiaalitiloineen sekä saunatilat. Pysäköintipaikkoja on tarjolla Ruohoparkissa. Kiinteistölle on myönnetty vuonna 2017 LEED Gold -tason ympäristösertifikaatti.

Ruoholahti sijaitsee Helsingin keskustan lounaisosassa, josta on loistavat liikenneyhteydet Espooseen ja Helsingin keskustaan. Kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä ravintoloista ostoskeskukseen, jossa on myös tarvittava palvelutarjonta päivittäistavaroista urheiluvarusteisiin.

Lisätiedot ja kohde-esittelyt 020 7290 710, lisää kohteita premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Erinomainen sijainniltaan ja liikenneyhteyksiltään. Ruoholahden metroasema sijaitsee n. 200 m:n päässä. Kohteen vieressä ovat keskustaan menevien bussin ja raitiovaunun pysäkit. Lisää bussilinjoja, mm. Espooseen, kulkee aivan kohteen vieressä.