Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Itsehallintokuja 6

Leppävaara 02600, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 279
Kerrokset
Kerros 1
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vapaana kiinteistön 1. kerroksessa 279m2 tila, joka on yhdistelmä toimisto-, ja varasto, sekä tuotantotilaa. Tilaan on oma sisäänkäynti myös ulkopuolelta.

Polaris Business Park sijaitsee Espoon Leppävaarassa. Sen edustava arkkitehtuuri ja tyylikkäät tilaratkaisut tukevat yrityskuvan rakentamista. Polariksen tilat ovat erittäin muuntojoustavia, sekä tyylikkäitä. Vuokralaisille on halutessaan tarjolla tilasuunnittelun arkkitehtuuripalvelut, jotta tilat saadaan jokaisen käyttäjän näköiseksi.

Tehokkaan toiminnan, käyttäjäystävällisten tilojen lisäksi takaavat uusin teknologia ja monipuoliset palvelut. Talon palveluita ovat mm. auditorio, vuokrattavat neuvottelu-/kokoustilat, aulapalvelu, ravintola Polaris, joka tarjoaa lounaan lisäksi aamupalan ja Compass-Groupin catering palvelut. Tämän lisäksi kiinteistössä on erikseen vuokrattavana upeat saunatilat merinäköalalla ja kuntosali, joka on vuokralaisten vapaassa käytössä. Polariksessa viihdytään ja menestytään.

Myös lähialueen palvelutarjonta on runsas. Pohjoismaiden suurimpiin kuuluva Kauppakeskus Sello sijaitsee kävelymatkan päässä ja se tarjoaa, sekä päivittäistavarakauppoja, että runsaan valikoiman ravintoloita.

Kohde on helposti saavutettavissa autolla, sekä julkisella liikenteellä. Autoilevalle on tarjolla runsaasti pysäköintipaikkoja parkkihallissa ja pihalla, myös sähköautojen latauspisteitä on käytössä yli 30 kpl. Polariksesta löytyy myös loistavat autopesupalvelut, jotka ovat avoinna joka päivä.

Lisätiedot ja kohde-esittelyt 020 7290 710, lisää kohteita premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Polarikseen on helppo tulla sekä julkisilla liikennevälineillä että omalla autolla. Junat kulkevat Helsingin keskustasta kymmenen minuutin välein Leppävaaran asemalle, josta kulkee bussi Polarikseen 4 minuutin välein. Lähin bussipysäkki on aivan Polariksen vieressä, josta pääsee Helsinkiin myös bussilla. Helsinki-Vantaan lentoasemalle ajaa noin puolessa tunnissa.