Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Itsehallintokuja 6

Leppävaara 02600, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 234
Kerrokset
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Siisti ja viihtyisä 234m2 toimistotila Vega rakennuksen toisessa kerroksessa. Hyvin varusteltu keittiö, omat wc:t, erilliset huoneet sekä avotila mahdollistavat monipuoliset työn järjestelyt.

Polaris Business Park sijaitsee Espoon Leppävaarassa. Sen edustava arkkitehtuuri ja tyylikkäät tilaratkaisut tukevat yrityskuvan rakentamista.

Tehokkaan toiminnan takaavat uusin teknologia, käyttäjäystävälliset tilat ja monipuoliset palvelut. Polariksessa viihdytään ja menestytään. Talon palveluita ovat mm. auditorio, vuokrattavat neuvottelutilat, ravintola, aulapalvelu, saunatilat sekä kuntosali.

Myös lähialueen palvelutarjonta on runsas. Pohjoismaiden suurimpiin kuuluva Kauppakeskus Sello sijaitsee kävelymatkan päässä.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Polarikseen on helppo tulla sekä julkisilla liikennevälineillä että omalla autolla. Uusi oma liittymä Turunväylältä otettiin käyttöön syksyllä 2010. Junat kulkevat Helsingin keskustasta kymmenen minuutin välein Leppävaaran asemalle, josta kulkee bussi Polarikseen 4 minuutin välein. Lähin bussipysäkki on aivan Polariksen vieressä, josta pääsee Helsinkiin myös bussilla. Helsinki-Vantaan lentoasemalle ajaa noin puolessa tunnissa.