Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Kaisaniemenkatu 13

Kaisaniemi 00100, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 1126
Kerrokset 8
Kerros
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Kaisaniemenkatu 13 on valloittava toimitilakohde loistavalla paikalla Helsingin keskustassa. Vuonna 1929 valmistunutta kolmionmuotoista kiinteistöä voidaan pitää Kaisaniemen maamerkkirakennuksena. Aikakaudelle tyypilliset punatiiliset julkisivut on säilytetty alkuperäisessä asussaan.

Kaisaniemenkadun ja Fabianinkadun muodostamassa kiilassa sijaitseva toimistotalo katsoo isojen panoraamaikkunoiden läpi kohti Kaisaniemen puistoa ja Siltasaarenrantaa.

Rauhallinen talo sopii yhtä lailla pankkiiriliikkeelle tai valtion virastolle. Ympäristössä on runsaasti yliopiston yksiköitä.

Kaisaniemenkadulta käsin on helppo asioida ydinkeskustassa. Asiakaskäynnillä tai lounaalla voi piipahtaa jalan. Työssäkäynninkin kannalta sijainti on erinomainen. Alalovelta voi laskeutua Kaisaniemen metroasemalle tai hypätä raitiovaunuun. Rautatientori on muutaman askeleen päässä, ja pysäköintitilaa löytyy Kluuvin ja Kaisaniemen halleista.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Loistavat julkiset kulkuyhteydet. Aivan vieressä on metroasema ja raitiovaunu pysäkkejä. Juna-asemalle on matkaa noin 500 m. Läheisyydessä on myös useita parkkihalleja.