Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Kalevankatu 6

Kamppi 00100, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 224
Kerrokset
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrattavana 2. kerroksen toimistotila Helsingin Kalevankadulla lähellä Mannerheimintietä loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Kaikki Helsingin keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Suomitalon lisärakennus oli vuonna 1937 valmistuessaan Helsingin keskustan ensimmäisiä funktionalistisia rakennuksia. Talon julkisivu on päärakennuksen tavoin päällystetty Kökarin punagraniitilla. Talo vastaanottaa vierailijansa upealla, marmorilla ja teräksellä sisustetulla hissiaulalla, joka tuo mieleen suurien pilvenpiirtäjien Art Deco-tyyliset tilat. Talon alkuperäiset, koivuviilulla verhoillut hissit ovat erityisen hienot.

Kalevankadun toimitilat ovat valoisia korkeiden ikkunoiden ansiosta. Arkkitehtuurisesti tilojen tyyli on aikakaudelle tyypillisen käytännöllinen. Toimitilat koostuvat pääsääntöisesti huone- ja monitilatoimistoista. Tiloja on modernisoitu ja saneerattu vastaamaan nykypäivän laatutasoa. Keskeisen sijainnin vuoksi kiinteistöstä on loistavat kulkuyhteydet lukuisilla eri kulkuvälineillä. Pysäköintitilaa autoileville löytyy keskustan useista pysäköintihalleista. Stockmannin laajat palvelut ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä ja Kampin kauppakeskus sijaitsee 400 metrin päässä.

Lisätietoja 020 7290 710 ja lisää kohteita premises.fi

Kohteella ei lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Erinomainen sijainti Helsingin keskustassa, metrolle 300 metriä ja raitiovaunupysäkille 100 metriä.