Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Kanavaranta 1

Katajanokka 00160, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 751.5
Kerrokset
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Alvar Aallon taidonnäyte, ainutlaatuinen Kanavaranta 1 ja sen modernit toimistotilat vapautuvat ensimmäistä kertaa historiassa uusille käyttäjille.

Vapaana 750 m2 toimistotila kiinteistön 2. kerroksesta. Ilmoitettuun neliömäärään lisätään 50 m2 jyvitys yhteisistä tiloista.

Tarjolla on harvinainen tilaisuus muuttaa arkkitehtonisesti poikkeuksellisen korkeatasoiseen rakennukseen, joka yhdistää ihmistä varten suunnitellut tilaratkaisut ja upean merenrantasijainnin Helsingin ydinkeskustassa.

Alvar Aallon arkkitehtuuri on samanaikaisesti ajattoman universaalia ja vahvasti kiinni nykypäivässä. Kanavaranta 1 -toimistotalo on tästä erinomainen esimerkki. Se tarjoaa käyttäjälle nykyaikaiset toimitilat sekä mahdollisuuden olla osa ainutlaatuista rakennustaidetta.

Kattoterassilta avautuvat huikeat näkymät merelle ja kaupunkiin.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Energialuokka D

Kanavaranta 1 sijaitsee Helsingin keskustassa ja kirjaimellisesti meren äärellä, erinomaisten joukkoliikenneyhteyksien äärellä. Kaikki keskustan palvelut löytyvät kävelyetäisyyden päästä, mutta liikkua voi myös rakennuksen vierestä kulkevilla raitiovaunuilla ja busseilla.