Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Kansakoulukuja 1

Keskusta 00100, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 910
Kerrokset
Kerros 5
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Ylimmän 5. kerroksen toimistotila keskeisellä sijainnilla. Tilasta puolet on hyväkuntoista ja toinen puoli vaatii remonttia. Kokonaisuus muokataan käyttäjän tarpeita vastaavaksi nykyaikaiseksi toimistoksi. Tilaan on kolme sisäänkäyntiä, pääsisäänkäynti Kansakoulukujalta ja toiset käynnit Kansakoulukadulta sekä Fredrikinkadulta. Avarat näkymät Annantalon puistoon ja Kampintorille. Ohessa havainnollistavia kuvia kiinteistöstä.

Seitsenkerroksisen punatiilisen talon tilat ovat tyylikkäitä ja valoisia. Vuonna 1929 valmistunut, alun perin asuinkäyttöön rakennetun talon viihtyisistä peruskorjatuista sisätiloista löytyy ainutlaatuista alkuperäistä sisustusta, ja katujulkisivuja kiertävät kauniit 1920-luvun vaakasuuntaiset koristelistat.

Kampin liikekeskus ja lukuisat muut palvelut ja lounaspaikat ovat kaikki kävelymatkan päässä. Autoileville on tarjolla useita maanalaisia pysäköintihalleja, ja kiinteistön sisäpihalla käyttäjille pyöräparkki. Raitiovaunu-, bussi- ja metropysäkit sijaitsevat korttelin säteellä ja Helsingin päärautatieasemakin kävelymatkan päässä.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Energialuokka E.