Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Kansakoulukuja 1

Keskusta 00100, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 465
Kerrokset
Kerros 5
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Ylimmän toimistokerroksen monien mahdollisuuksien tila keskeisellä sijainnilla. Tila muokataan käyttäjän tarpeita vastaavaksi nykyaikaiseksi kokonaisuudeksi. Tilaan saadaan luotua upea loungekahvila-alue, jossa henkilökunta voi kokoontua ja viettää aikaa. Työhuoneita ja tiimityötiloja, neuvottelu- ja vetäytymistiloja, sekä avotyöalueita yhdistelemällä saadaan yrityksellenne sopiva työympäristö.

Vuokrasopimukselle lisäksi yhdistettävissä yläpuolisesta kerroksesta oma n.77m2 tila, jossa takkahuone, saunaosasto ja terassi, - tilakokonaisuus erottaa tämän toimistokokonaisuuden muista kaltaisistaan.

Seitsenkerroksisen punatiilisen talon tilat ovat tyylikkäitä ja valoisia. Vuonna 1929 valmistunut, alun perin asuinkäyttöön rakennetun talon viihtyisistä peruskorjatuista sisätiloista löytyy ainutlaatuista alkuperäistä sisustusta, ja katujulkisivuja kiertävät kauniit 1920-luvun vaakasuuntaiset koristelistat.

Kampin liikekeskus ja lukuisat muut palvelut ja lounaspaikat ovat kaikki kävelymatkan päässä. Autoileville on tarjolla useita maanalaisia pysäköintihalleja, ja kiinteistön sisäpihalla käyttäjille pyöräparkki. Raitiovaunu-, bussi- ja metropysäkit sijaitsevat korttelin säteellä ja Helsingin päärautatieasemakin kävelymatkan päässä.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Energialuokka E.