Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Kansakoulukuja 3

Kamppi 00100, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 413
Kerrokset
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa vuokrattavana 413 m2 tilat, joka jaettavissa 383 m2 (A-portaan puoli) ja 130 m2 (B-portaan puoli). Ohessa havainnollistavia kuvia kiinteistön tiloista.

Talossa kaksi porraskäytävää, joissa molemmissa hissi. B-portaan puolella tavarahissi toiseen kerrokseen. Tilat soveltuvat monipuoliseen toimistokäyttöön. Tämä toinen kerros on pitkälti monitoimitilaa aputiloineen. Hyväkuntoista tilaa esimerkiksi etätyöperiaatteella toimivalle yritykselle kokoontumistilana. Tilassa on useita neuvotteluhuoneita ja ryhmätyötiloja. Tilan voi muokata myös täysin avotilaksi tai rakentaa jonkun huoneenkin lisää.

Talossa toimii ravintola viidennessä kerroksessa, jossa myös vuokrattavissa kabinetteja ja kokoustiloja. Talon ulkoseinustalla on käynti hissillä suoraan P-Cityforumin parkkihalliin, jossa satoja autopaikkoja lyhytaikaiseen tuntipysäköintiin tai kuukausisopimuksella.

Lisätietoja ja kohde-esittelyt numerosta 050 415 2127. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.