Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva

Karhumäenkuja 1

Aviapolis 01530, Vantaa
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 522
Kerrokset
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vantaan Aviapolikseen rakennetuttavan toimistotalo Mondon tilat ennakkomarkkinoinnissa. Tämä toimitila on esimerkki tulevista tilaratkaisuista alueen ensimmäisessä toimistotalossa. Tähän yksilöllisesti viimeisteltävään toimistotilaan saa työpisteet n. 25-35 henkilön organisaatiolle.

Mondo koostuu kuuden kahdeksan kerroksisen toimistorakennuksen kokonaisuudesta, jotka rakennetaan vaiheittain. Kiinteistö tarjoaa valmistuttuaan viihtyisät toimitilat jopa 2 400 työntekijälle. Yksilölliset tilaratkaisut toteutetaan joustavasti kunkin yrityksen organisaatiota tukemaan ja tilat myös elävät yrityksen tarpeiden mukaan. Mondossa on selkeä muoto, joka antaa mahdollistaa erinomaisen tilatehokkuuden. Tiloihin kantautuu runsaasti luonnonvaloa.

Rakennuksissa on yhteisiä, erikokoisia neuvottelutiloja, joita voi varata tarpeen mukaan. Edustava lounasravintola valmistuu viimeisessä vaiheessa. Aulapalvelu.

Lentokenttä sijaitsee aivan Mondon vieressä ja kehäradan asema on kävelymatkan päässä toimistotaloista. Monet bussilinjat ajavat läheltä ja tiloihin on helppo tulla niin omalla autolla kuin kevyen liikenteen.

Lisätietoja 020 7290 710. Lisää kohteita www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.