Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Karhumäentie 3

Aviapolis 01530, Vantaa
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 489
Kerrokset
Kerros 1
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Kiinteistö on suunniteltu myynti- ja asiantuntijaorganisaatioiden tarpeisiin. Kiinteistön sijainti ja saavutettavuus ovat erinomaisia; sisäänkäynti maanalaiselle juna-asemalle onnistuu samalta tontilta. kiinteistössä on runsaasti autopaikkoja. Toimistossa vuokralaisena Regus, joka tarjoaa lyhytaikaista toimisto- ja neuvottelutilaa, postituksen ym. toimistopalvelut sekä huippuluokan aulapalvelun. Kiinteistön vieressä on hotelli, joka täydentää kokous-, neuvottelu- ja catering -palveluita. Korkeatasoinen toimisto, jonka tilat ovat muunneltavissa asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Skanskan toimistotalot antavat mahdollisuuden valita juuri itsellesi sopivat toimisto-, järjestelmä-, ravintola- tai kiinteistöpalvelut ja voit keskittyä rauhassa ydinliiketoimintaasi. Yhteistyökumppaniemme tuottamat palvelut ovat laadukkaita ja hinnaltaan kilpailukykyisiä.

Kiinteistön palveluihin kuuluu myös aulapalvelu, asiakasneuvottelutilat, arkistointipalvelut, varastointipalvelut, ravintola- ja catering-palvelut, henkilöstöravintola, tilausravintola, kahvila, neuvottelu- ja edustustarjoilut, kiinteistönhoitopalvelut, järjestelmäpalvelut.
Kiinteistöä vastapäätä tullaan rakentamaan parkkitalo 1500 autolle. Parkkitalo valmistuu arvion mukaan vuoden 2017 aikana.

Vuokrattavana 1.kerroksen toimistotila.

Lisää kohteita www.premises.fi. Lisätiedot ja kohde-esittelyt 050 415 2127

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.