Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Keilaniementie 1

Tapiola 02100, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 298.5
Kerrokset
Kerros 8
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrattavana 8. kerroksen 298,5 m2:n avotoimisto upeilla merimaisemilla. Tila on muuttovalmis ja siihen voidaan tehdä pieniä muutoksia vuokralaisen tarpeiden mukaisesti. Kiinteistössä on ollut peruskorjaus, joka valmistui vuonna 2019. Vuokrattavaan alaan kuuluu lisäksi 9,5 m2 jyvitystä hissiaulasta.

Vuonna 1976 Nesteen pääkonttoriksi valmistunut Keilaniemen torni on yksi Suomen tunnetuimmista toimistorakennuksista. ”Raaden hampaana” tunnettu 20-kerroksinen rakennus on ollut tähän asti Fortumin ja sen edeltäjien käytössä.

Lähivuosina kaupunginosana voimakkaasti monipuolistuva Keilaniemi on ihanteellinen sijaintipaikka menestyvälle asiantuntijayritykselle. Lähietäisyydellä sijaitsevat mm. Microsoftin, Koneen, Tiedon ja Rovion pääkonttorit.

Aivan kohteen vieressä sijaitseva Keilaniemen metroasema, kiinteistön pysäköintilaitoksen 720 parkkipaikkaa sekä 2020 valmistuva Raide-Jokeri takaavat erinomaisen saavutettavuuden. Saatavilla myös tarvittava määrä sähköpaikkoja ja sähköauton latauspisteitä. Kiinteistössä myös ravintolapalvelut, ylimpiin kerroksiin rakennettava maisemaravintola sekä ensimmäisen kerroksen henkilöstöravintola.Päivittäistavarakauppa, terveys-, liikunta- ja hyvinvointipalvelut (pohjakerrokset).

Lisätietoja 020 7290 710, lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.