Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Keilaranta 19

Keilaniemi 02150, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 526
Kerrokset
Kerros 4
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrataan 4. kerroksen 526 m2 toimistotila, jossa erillisiä huoneita, avotilaa, neuvotteluhuoneita ja WC- ja keittiötilat. Tilan vapautuminen on neuvoteltavissa.

HTC Keilaniemi sijaitsee edustavalla paikalla Espoossa, aivan meren rannassa. Tilat ovat laadukkaita ja niistä avautuu esteetön merinäköala. Sijainniltaan paikka on erinomainen sekä imagon että toiminnallisuuden kannalta. Liikkuminen niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineilläkin on vaivatonta.

Kiinteistö on rakennettu vuosina 2008-2009 ja se edustaa pääkaupunkiseudun toimitilojen parhaimmistoa. Alueelle on keskittynyt suomalaisten yritysten valovoimaisimpia menestyjiä.

HTC Keilaniemessä on laadukkaat ja kattavat palvelut. Tarjolla on muun muassa keskus-, postitus- ja siivouspalvelut, catering- ja neuvottelupalvelut, autonpesu- ja -vuokrauspalvelut, parturi-kampaaja-, hieronta- ja pesulapalvelut. Intranet takaa sujuvan ja nopean sisäisen tiedonkulun päivittäisen toiminnan tehostamiseksi.

Lisätietoja 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteesta www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

HTC Keilaniemi sijaitsee Espoon Keilaniemessä. Turun moottoritie, Länsiväylä ja Kehä I sivuavat HTC:n lähietäisyydeltä. Lentokentälle on matkaa alle 25 kilometriä, Helsingin keskustaan matka taittuu vuodesta 2015 alkaen metrolla noin viidessä minuutissa.