Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Keilasatama 5

Keilaniemi 02150, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 693
Kerrokset 8
Kerros 7
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Keilasataman vuonna 2001 rakennettu toimistokeskus tarjoaa vuokralaisille korkeatasoista ja edustavaa toimistotilaa. Vapaana 693 m2 toimistotila 7. kerroksesta. Ohessa havainnollistavia kuvia.

Tilojen tekniset ratkaisut ovat korkeatasoisia. Lasijulkisivut antavat kohteelle tyylikkään ilmeen ja tuovat sisälle runsaasti luonnonvaloa. Kaksinkertaiset lasijulkisivut on varustettu automaattisilla, valon määrän mukaan säätyvillä kaihtimilla, joten työskentelyolosuhteet pysyvät optimaalisina vuorokaudenajasta riippumatta. Kohteen kaikissa tiloissa on jäähdytys.

Keilasataman toimistokeskuksessa on tarjolla laaja valikoima käyttäjäpalveluita. Näihin kuuluvat mm. aula-, postitus- ja ravintolapalvelut. Kohteen 2. kerroksessa sijaitsee neuvottelukeskus, jonka 20 korkeatasoisilla AV-laitteilla varustettua neuvotteluhuonetta ovat korvauksetta kaikkien vuokralaisten käytössä. Lisäksi kiinteistössä on monipuoliset edustustilat saunoineen.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa premises.fi.

Energialuokka G

Keilasataman toimistokeskus sijaitsee Espoon Keilaniemessä. Kohteen saavutettavuus on erinomainen. Kohde sijaitsee Länsiväylän ja Kehä I:sen välittömässä läheisyydessä, joten omalla autolla se on saavutettavissa helposti. Myös julkiset yhteydet ovat hyvät niin Espoon suunnalta kuin Helsingistä tultaessakin. Metroaseman rakennustyöt ovat alueella jo käynnistyneet ja liikenne alkaa vuonna 2015.

Lisätietoa