Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Kiviaidankatu 2

Lauttasaari 00210, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 582.5
Kerrokset
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrataan avara ja valoisa teollisuushenkinen toimistotila Lauttasaaresta. Tämä toimitila on vuokraushetkellä remontoitu ja siistissä kunnossa, mm. wc:t on uusittu. Nykymuodossaan tila sisältää ison avotyötila ja työhuoneita. Tilaratkaisua voidaan muokata tulevan käyttäjän toiveiden mukaan.

Toimistotilat ovat muokattavissa ja remontoitavissa yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin. Monipuolista toimistotilaa erilaisille ja erikokoisille yrityksille, mahdollista muokata tilat esimerkiksi avotoimistoksi, tai pienempiin työhuoneisiin ja kokoushuoneisiin. Kiinteistöstä on mahdollisuus vuokrata varastotilaa, sekä mahdollisuus vuokrata tilaa myymälälle, kiinteistöstä löytyy myös tavarahissi.

Kiviaidankatu on helposti saavutettavissa niin julkisilla kuin autollakin. Länsimetro tekee työmatkan sujuvaksi useasta eri suunnasta ja lähin asema löytyy alle kilometrin päästä kiinteistöstä. Kiinteistön lähelle kulkevat myös bussit metroasemalta. Rakennuksessa on päivittäistavarakauppa ja lähistöltä löytyy useita eri lounasravintoloita jokaiseen makuun.

Lisätietoja saat numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa premises.fi.

Energialuokka E.

Helsingin Lauttasaareen hyvät yhteydet keskustasta. Läheinen Länsiväylä takaa sujuvat yhteydet Helsingin keskustaan sekä Espoon suuntaan.

Lisätietoa