Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva

Kiviparintie 2

Myllypuro 00920, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Liiketila
Pinta-ala yhteensä 91
Kerrokset
Kerros 1
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrataan 91m2 katutason liiketilaa johon on kaksi erillistä sisäänkäyntiä, toinen pihalta ja toinen suoraan ruokakaupan aulasta. Loistava liiketila, joka sijaitsee suoraan kioskin vieressä!

Myllypuron Ostari sijaitsee aivan metroaseman vieressä, kehä I:n tuntumassa. Kohde on helposti saavutettavissa autolla, linja-autolla, sekä metrolla. Kaikki liiketilat näyteikkunoineen ovat kutsuvasti esillä katutasossa. Kivijalkaa hallitsevien kauppojen päällä on asuntoja neljässä kerroksessa.

Myllypuron Ostari tarjoaa liiketilaa nykyaikaisessa, vahvasti itähelsinkiläisten arjessa ja kaupunginosansa elämänrytmissä sykkivässä lähikeskuksessa. Kauppakeskus on lukuisine kauppoineen ja monipuolisine lähipalveluineen luonteva asiointipaikka sekä alueen asukkaille että viereisen kampusalueen tuhansille opiskelijoille. Kauppakeskus sijaitsee aivan metroaseman vieressä ja monen suosikkireitti metrolle kulkeekin kauppakeskuksen läpi. Parkkihallissa kiinteistön alla sijaitsee sekä asiakaspaikkoja, että metron liityntäpysäköinti.

Lisätietoja 020 7290 710. Lisää kohteita www.premises.fi

Energialuokka C 2018