Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva

Kornetintie 6

Pitäjänmäki 00380, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 319
Kerrokset
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrataan toisen kerroksen toimistotila, joka koostuu sekä avotilasta, että työhuoneista. Toimitila on mahdollista saneerata vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Peruskuntoinen toimistokiinteistö on osa viiden kiinteistön muodostamaa yrityskampusta Pitäjänmäessä. Vuokraan kuuluvat peruspalvelut siivouksesta kulunvalvontaan ja kiinteistönhoitoon. Tarpeen mukaan hyödynnettävinä lisäpalveluina Kampus tarjoaa viidessä kiinteistössään mm. ravintolapalveluita, kokouskeskuksen, yhteiskäyttöauton, pesulapalvelut, kuriiri- ja postituspalvelut, auton pesua ja renkaidenvaihtoa sekä remontin valmistuttua saunatilat ja erilaisia hyvinvointipalveluita. Kampuksen alueella on käytössä lähes 500 autopaikkaa, joista 130 sijaitsee halleissa. Merkittävään osaan saatavana latauspiste. Alle kilometri juna-asemalle.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Energialuokka D

Liikenneyhteydet ovat mainiot; Kehä I:lle ja Porintielle on vain muutaman minuutin ajomatka. Pitäjänmäen linja-autopysäkit ovat heti kiinteistön vieressä ja matka Valimon seisakkeelle on vain muutama sata metriä.