Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva

Länsisatamankatu 20

Jätkäsaari 00180, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 1276
Kerrokset
Kerros 10-11
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Jätkäsaaren ytimeen valmistuu avointa, valoisaa ja joustavasti muokattavaa toimitilaa vuonna 2024. Sophiaksi nimetty rakennus nousee yhdelle pääkaupunkiseudun vetovoimaisimmista toimistoalueista. Sen suuret, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat päästävät sisään runsaasti päivänvaloa, ja ne yhdistävät tilat ympäröivään merelliseen tunnelmaan. Osa kohteen tiloista on jo ehditty vuokrata, mutta vielä on vapaita tiloja vailla vuokralaisia, mm. toimistotilat kerroksissa 4 – 11, kussakin noin 638 m2 kokoiset. Viitteellinen pohjakuva liitteenä.

Alueella sijaitsee jo 20 prosenttia Helsingin pääkonttoreista ja sinne valmistuu myös Supercellin uusi HQ. Sophia vahvistaa omalta osaltaan Ruoholahden ja Jätkäsaaren toimistokeskittymää, ja siirtää uudiskohteiden painopisteen Jätkäsaaren kanavalle päin.

Sophiaan pääsee kätevästi niin autolla kuin julkisillakin ja Jätkäsaaren kanavaa pitkin sinne hurauttaa myös veneellä. Ruoholahteen tuleva metro ja loistavat raitiovaunuyhteydet takaavat nopean saavutettavuuden kaikkialta Helsingistä. Myös pyörätieverkosto on kattava ja avaa mahdollisuuksia arjen hyvinvoinnin edistämiseen.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Ruoholahden metroasema 750 m päässä. Raitiovaunupysäkit noin 100 m säteellä. Pääsy myös autolla ja Jätkäsaaren kanavaa pitkin veneellä.