Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Lars Sonckin Kaari 10-16

Leppävaara 02600, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 100
Kerrokset
Kerros 4
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Nyt vuokrattavissa Stella Business Parkista 100m2 kompakti neljännen kerroksen toimistotila.
Laadukkaat business park -tason palvelut, kuten aulapalvelu, kuntosali, henkilöstöravintoa, saunaosasto sekä useita kokoushuoneita. Erinomaiset kulkuyhteydet Kehä I ja Turunväylän läheisyydessä.

Stella Business Park on yrityspuisto Espoon Leppävaarassa. Neljä tähtitaivaan kirkkaimpien tähtien mukaan nimettyä taloa; Nova, Solaris, Luna ja Terra tarjoavat vuokrattavaa toimitilaa pienille ja keskisuurille yrityksille.

Stella sijaitsee Pohjois-Euroopan suurimmassa teknologiakeskittymässä, missä kehittymis- ja toimintamahdollisuudet alan yrityksille ovat huomattavat.

Stellassa vuokralaiset viihtyvät ja menestyvät. Tästä varmana merkkinä voidaan pitää yrityspuiston poikkeuksellisen korkeaa käyttöastetta.

Yli kymmenen vuotta vanha Stella on juuri läpikäynyt mittavan ilmeen uudistuksen. Viihtyisyyden lisäämiseksi kaikkien talojen aulatilat sekä kokoustilat ovat saaneet kaipaamansa piristysruiskeen. Samalla myös sisä- ja ulko-opasteet ovat siirtyneet digitaalisiksi.

Nova on ensimmäinen talo Lars Sonckin kaarelta lähestyttäessä. Talossa on yrityspuiston rauhallisempi á la carte ravintola Nova Bistro, jossa vieraat viihtyvät varmasti.

Lisätietoja 020 7290 710, lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.