Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Lemuntie 7

Vallila 00510, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Varastotila
Pinta-ala yhteensä 179
Kerrokset 4
Kerros K2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vallilan Akseli & Elina koostuu kahdesta kiinteistöstä, joka on viime vuosina palvellut etenkin designin, teollisen muotoilun sekä muiden luovien alojen yrityksiä. Kiinteistön tilat on suunniteltu ja toteutettu sopimaan hyvin yhteen nykypäivän työelämän vaatimusten kanssa. Kiinteistössä toimii oma lounasravintola.

Vapaana varastotilaa eri kokoluokissa, kuten tämä 179 m2 varasto kellarikerroksessa. Ohessa kellarikerroksen pohjapiirros sekä yleiskuvia kiinteistön muista tiloista. Samassa kerroksessa vapaana myös toimistotilaa.

Sijainti Lemuntiellä on vain korttelin etäisyydellä Mäkelänkadusta, josta tavoittaa hyvät julkiset yhteydet. Paikalle on helppo saapua myös pyörällä tai autolla. Lähin parkkihallin on Elimäenkadun Aimo Park, johon on suora hissisisäänkäynti Nokiantieltä Akselin & Elinan vierestä. Lisäksi vuokrattavissa on sähköpyöriä vuokralaisten käyttöön.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Lemuntie on korttelin etäisyydellä Mäkelänkadusta, josta tavoittaa hyvät julkiset yhteydet. Paikalle on helppo saapua myös pyörällä tai autolla.