Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Maistraatinportti 2

Pasila 00240, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Varastotila
Pinta-ala yhteensä 105.5
Kerrokset
Kerros -1
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Kauppakeskus Triplaa vastapäätä vuokrattavana 105.5m2 varastotilaa kellaritasolla.

Kiinteistö sijaitsee lyhyen kävelyetäisyyden päässä Pasilan juna-asemalta. Omalla autolla liikkuminen on vaivatonta, nopeat yhteydet niin ydinkeskustaan kuin muualle pääkaupunkiseudulle mahdollistavat ajanhermolla toimimisen.

Laajan peruskorjauksen myötä entistä energiatehokkaampi talo on saanut uudet pinnat niin julkisivuun kuin sisätiloihin. Uusi talotekniikka sekä rennot ja tyylikkäät sisustusratkaisut tekevät Rubikista modernin toimitilakohteen. Kiinteistön päävuokralaisena on HUS, jonka käytössä on yli puolet sen tiloista. Lisäksi kiinteistössä ovat vuokralla mm. Suomen Lähetysseura, Fysios, Touhula, Soupster Family ja Delivery Hero.

Lisätiedot numerosta 020 7290 710, lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Kiinteistö sijaitsee lyhyen kävelyetäisyyden päässä Pasilan juna-asemalta. Raitiovaunu 7A:n pysäkki on kiinteistön vieressä ja bussiyhteydetkin ovat hyvät. Myös omalla autolla liikkuminen on vaivatonta, sillä paikoitustilaa on runsaasti, sekä kiinteistön omassa autohallissa, että asiakaspaikkoja katutasossa yhteensä yli 100 paikkaa. Alueelta on myös hyvät yhteydet lentokentälle, sekä ympäri Suomen. Lisäksi kävelyetäisyydellä sijaitsee hotelli.