Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Mannerheimintie 14

00100, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 2104
Kerrokset
Kerros 3
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Sponda suunnittelee Mannerheimintie 14:ään uutta korkeatasoista toimisto- ja liiketilakiinteistöä, jossa ensiluokkainen design yhdistyy kestävän rakentamisen periaatteisiin.

Kaupungin ykköspaikalle, Forumin viereen rakentuva Signe-kiinteistö tulee olemaan yksi ydinkeskustan energiatehokkaimmista rakennuksista, joka suunnitellaan materiaaleiltaan ja käytettävyydeltään korkeimpien laatustandardien mukaisesti.

Uudisrakennukseen tulee korkealaatuisia toimisto- ja liiketiloja, jotka vastaavat yritysten pääkonttoritilojen ja brändien lippulaivaliikkeiden vaatimustasoa. Nykyaikaiset toimitilat tarjoavat ensiluokkaista käyttömukavuutta – niin työntekoon kuin liiketilojen toimivuuteen. Käyttäjien hyvinvoinnin sekä tilojen terveyden ja turvallisuuden takaajana toimii suunnittelua ohjaava, kultatason WELL-sertifikaatti.

Signen lähtökohtana on huippuluokan muunneltavuus: tilojen käyttäjät voivat tehdä niistä aivan omanlaisensa. Muuntojoustavuudelle perustan luo kerroskorkeuksiltaan avara betonirunko, jonka puitteissa erilaisia toiminnallisia tilatyyppejä on helppo rakentaa ja purkaa.

Signen liiketilakerrokset kytkeytyvät kaduille avautuvien lasiseinien avulla kiinteästi katuelämään ja tarjoavat näyttävät tilat lippulaivamyymälälle, showroomille tai ravintolalle.

Valmistuttuaan Signe kohentaa viihtyisillä tiloillaan, korkealaatuisella designillaan ja uusilla palveluillaan Helsingin ydinkeskustan kaupunkikuvaa ja lisää sen houkuttavuutta.

Lisätiedot kohteesta sekä kohde-esittelyt saat numerosta:020 7290 710, sekä lisää kohteita osoitteesta:www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.