Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Meritullinkatu 1

Kruununhaka 00170, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 326
Kerrokset
Kerros 1
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrattavissa 1. kerroksen 326 m2 toimistotila merinäköalalla.

Helsingin merellisestä ydinkeskustasta Kruunuhaasta vapautuu toimitilaa loppuvuodesta 2021. Tiloista avautuvat upeat isot valoa tuovat ikkunat merinäköalalla kahteen suuntaan. Tilat suunnitellaan vastaamaan vuokralaisen tilatarpeita. Vuokralainen voi vaikuttaa tilojen sisustukseen ja pintoihin.

Kiinteistössä on vuokrattavia neuvottelutiloja ja kevyt lounasravintola, joka isoine saleineen toimii myös juhlatilana. Riippuen vuokrattavien tilojen kokoonpanosta, neuvottelutiloja on mahdollista toteuttaa myös kerroksiin. Talosta löytyy oma kuntosali ja sosiaalitilat.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Keskeisellä ja näyttävällä paikalla sijaitsevaan kiinteistöön on helppo saapua monesta suunnasta. Raitionvaunuyhteys tuo Hakaniemestä, Katajanokalta, Kaivopuiston suunnalta ja ydinkeskustasta saapuvat sopivasti talon liepeille. Myös Kallion ja Munkkisaaren välillä kulkeva bussilinja 17 pysähtyy aivan kiinteistön viereen. Paikalle pääsee lisäksi kätevästi omalla tai kaupunkipyörällä, ja autoilijoille löytyy parkkitilaa läheisestä EuroPark P-Kluuvista Fabianinkadulta.