Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Ohtolankatu 3

Koivuhaka 01510, Vantaa
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Näyttelytila, Toimistotila, Varastotila
Pinta-ala yhteensä 757
Kerrokset
Kerros 1-2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrataan käyttövalmis ja siisti kaksikerroksinen toimistotalo + näyttely- / varastotilakokonaisuus Vantaan Koivuhaassa. Talo on rakennettu vuonna 1985 ja täysin uudelleen saneerattu 2004.

Kiinteistön koko on 757 m2 ja sijaitsee omalla aidatulla 1640 m2 tontilla.

Tila vuokrataan ensisijaisesti kalustettuna ja varusteltuna mm. av-laittein. Erikokoisia toimistohuoneita + avotoimistoa, neuvotteluhuone ja auditorio yhteensä 557 m2. Alakerrassa on myös keittiö, vaatehuone, wc-tilat sekä taukotila. Demotilaa/ varastotilaa on yhteensä 200 m2, jonka yhteydessä omat pukuhuone- ja saniteettitilat. Tämä tila sopii esim. kevyeen tuotantantoon. Tilaan on sisäänajomahdollisuus noin 2,40 m korkeasta ja 2,3m leveästä ovesta. Koko tilan korkeus on 2,55 m, palkkien kohdalta 2,15 m.

Talossa on ilmalämpöpumpuin toteutettu jäähdytys, kaukolämpö, kameravalvonta, kulunvalvontajärjestelmä (sähköiset lukot), CAT6 sisäverkko ja demotilassa on voimavirtapistokkeita.

Lisätiedot p. 020 7290 710, lisää kohteita www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Lisätietoa