Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Piispanportti 11

Piispanmäki 02200, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 408
Kerrokset
Kerros 5
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrattavissa uutta ja tyylikästä toimitilaa näkyvältä paikalta Länsiväylän varrelta, Isoa Omenaa vastapäätä. Tähän viidennen kerroksen puolikkaaseen toimistokerrokseen saa tilaratkaisusta riippuen työpisteet 24-35 henkilön organisaatiolle. Ohessa havainnollistavia kuvia kiinteistöstä.

Moderni toimistokiinteistö valmistui helmikuussa 2021, ja käsittää 4500 m2 loft-henkistä toimitilaa. Kiinteistön palveluita ovat aulapalvelu, kahvila, kuntosali ja vuokrattavat neuvottelutilat. Useita lounasravintoloita ja suuri päivittäistavarakauppa muutaman sadan metrin säteellä. Pysäköintitilaa on kahella pysäköintikannella, joilta on suora kulkuyhteys rakennukseen.

Toimistotilan lisäksi vapaana on varastotilaa rakennuksen sisääntulokerroksessa. Vuokrattavana kulloinkin tarpeellinen määrä pysäköintioikeuksia.

Lisätietoa numerosta 020 7290 710 ja lisää kohteita osoitteessa premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Kohteeseen on helppo saapua niin autolla, pyörällä kuin julkisilla kulkuneuvoillakin. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat muutaman sadan metrin päässä, ja metrolla (650 m päässä) pääsee Helsingin keskustaan sujuvasti.