Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Pitkänsillanranta 3

Hakaniemi 00530, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 355.5
Kerrokset
Kerros 5
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrataan 5. kerroksen toimistotila merellisillä näkymillä, upealta sijainnilta Hakaniemestä. Toimisto- ja neuvotteluhuoneita.

Pitkänsillanranta on valinta sinulle, joka etsit ainutlaatuista sijaintia keskustan läheisyydestä. Monipuolisista toimistotiloja on uudistettu asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Toimitiloissa on muun muassa koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytetty tuloilma.

Rakennuksesta löytyy kuntosali ja näköetäisyydeltä runsaasti ravintoloita ja muita monipuolisia palveluita päivittäistavarakaupasta terveydenhoitopalveluihin. Kohteesta on hyvät kulkuyhteydet julkisilla kulkuvälineillä. Lähellä on runsaasti palveluita ja Helsingin ydinkeskustaan on kävelymatka.

Tervetuloa nauttimaan meren läheisyydestä ja yritysten tarpeiden mukaan suunnitelluista toimitiloista Pitkänsillanrantaan! HUOM! Uudet nettisivut pitkansillanranta3.fi"

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Energialuokka D.

Hyvät Hakaniemen liikenneyhteydet ja vain 10 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Bussi- ja raitiovaunupysäkit, metroasema sekä taksiasema aivan vieressä. Lähimmät parkkipaikat kävelyetäisyydellä torin tuntumassa sijaitsevassa parkkihallissa.