Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Pohjoinen Rautatiekatu 25

Kamppi 00100, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 638
Kerrokset 7
Kerros 3
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrataan Kampissa sijaitseva hyväkuntoinen, edustava ja valoisa toimistotila, josta näkymät kolmeen ilmansuuntaan. Kohde on muunneltavuudeltaan varsin hyvä ja talo on helposti jaettavissa usean käyttäjän kohteeksi. Rakennuksessa 2 hissiä.

Kiinteistössä aulapalvelut ja vartiointi. Saunatilat vuokrattavissa 7. kerroksesta.

Kadunvarsipysäköinti, rakennuksen omassa hallissa 15 autopaikkaa sekä Kampin pysäköintitalo. Lähialueen ja Kauppakeskus Kampin monipuoliset palvelut kavelyetäisyydellä.

Tilaratkaisut perustuvat osin huonetiloihin ja osin avotiloihin. Väliseiniä on tarvittaessa helppo siirtää ja muokata siten tilat tarpeiden mukaiseksi. Kaikissa kerroksissa on keittiövarustus.

Kiinteistön keskimmäiset kerrokset kolmannesta kuudenteen ovat perusratkaisultaan samankaltaisia ja vuokrattavalta pinta-alaltaan yhteneviä. Työtilojen painotus avo- tai huonetilaratkaisuihin vaihtelee nykyratkaisussa kerroksittain. Jokaisessa kerroksessa on noin 25-30 työpistettä.

Vuokrattavana kolmannesta kerroksesta toimistotilaa 638 m2.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla Kampissa, Runeberginkadun ja Pohjoisen Rautatiekadun kulmassa. Bussi, raitiovaunu, metro.