Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Porkkalankatu 20

Ruoholahti 00180, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 277.5
Kerrokset 6
Kerros 3
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

A-rapun muuttovalmis tila tällä hetkellä avotilana, huoneita ja neuvotteluhuone on mahdollista rakentaa tilaan. Tilassa on erillinen keittiö, joten työskentelyrauha säilyy varsinaisen toimistotilan puolella. Tilassa on ikkunat sekä ulos, että sisäpihan atriumille, joten luonnonvaloa tulee tilaan molemmilta sivuilta.

Ruoholahden Poijut sijaitsee Ruoholahden paraatipaikalla loistavien palvelujen äärellä, Ruoholahden kauppakeskuksen vieressä. Ruoholahdesta on erinomaiset julkiset kulkuyhteydet ja myös työmatkapyöräilijät osaavat arvostaa keskeistä sijaintia. Autopaikkoja on vuokrattavissa Ruoholahden parkkihallista."
Ruoholahden Poijut muodostuu kolmesta korkeatasoisesta toimistorakennuksesta, jotka yhdessä muodostavat toimivan yrityspuiston (Porkkalankatu 20 A, B ja C). Kolmessa rakennuksessa on toimitilaa yhteensä noin 19 000 m2.
Palvelut on keskitetty talon pohjakerrokseen. Muunneltavat tilat ja käytävien vähyys tehostavat tilankäyttöä ja pienentävät siten tilakustannuksia.

Lisätiedot 020 7290 710.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Ruoholahden Poijujen toimistotiloista on suora yhteys Helsingin kolmanneksi suurimpaan kauppakeskukseen, Kauppakeskus Ruoholahteen, jossa tarjolla ovat kaikki peruspalvelut.