Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva

Postitorvenkatu 16

Lakalaiva 33840, Tampere
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 323
Kerrokset
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Siisti ja jäähdytetty toimistotila. Erinomainen sijainti strategisessa solmukohdassa Helsingin ja Turun väylien varressa, Pirkkalan lentokentälle noin 10 minuutin ajomatka ja Tampereen keskustaan noin 4 km. Näyttävä toimistorakennus Tampereen Portissa.

Kiinteistö on Lakalaivan maamerkki moottoritien varressa lähellä Ikeaa. Talon valoisista toimistoista avautuvat avarat näkymät eri ilmansuuntiin. Vuokralaisille kiinteistö tarjoaa joustavia tilakokonaisuuksia yritysten erilaisiin tarpeisiin. Kohteessa on varattavissa olevia kokous- ja koulutustiloja sekä lounasravintola. Lisäksi kiinteistöstä on mahdollista vuokrata sauna- ja uima-allasosastoa.

Kuusikerroksinen kiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla aivan Helsinki-Tampere –moottoritien varrella. Kohteesta on nopeat yhteydet sekä kaupungin ydinkeskustaan että Pirkkalan lentoasemalle. Etäisyys Tampereen keskustaan on noin 3 km. Alueen tulevat liikennejärjestelyt parantavat saavutettavuutta entisestään. Kiinteistössä on vuokrattavissa pienvarastoa ja pihalla vuokrattavia autopaikkoja.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Kiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla aivan Helsinki-Tampere-mottoritien varrella. Kohteesta on nopeat yhteydet sekä kaupungin ydinkeskustaan että Pirkkalan lentoasemalle. Alueen liikennejärjestelyt parantavat saavutettavuutta entisestään