Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Pukinmäenaukio 2

Pukinmäki 00720, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 271
Kerrokset
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrattavana 271 m2 -kokoinen siisti toisen kerroksen toimistotila Pukinmäenaukio 2:sta, junaradan ja Kehä I:n risteyksestä.

Pukinmäenaukio 2 tarjoaa hyvin toimivaa ja muokattavaa toimistotilaa yritykselle, joka arvostaa käytännöllisyyttä ja sujuvaa liikkumista pääkaupunkiseudulla. Sijainti erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Helsingin Pukinmäessä. Lähijunat I, P, N ja T tuovat sinut reilussa kymmenessä minuutissa ydinkeskustasta ja asemalta on lyhyt kävelymatka Pukinmäenaukiolle. Yhtä lähellä ovat bussilinjojen 54, 69, 72, 554 ja 603 pysäkit, jotka vievät Kehä I:stä pitkin sujuvasti länteen ja itään. Pukinmäenaukio 2:ssa on kuusi kerrosta. Rakennuksen ylimmistä kerroksista on hienot näkymät etelään.

Pysäköintipaikat ovat pihalla ja viereisessä pysäköintitalossa. Kiinteistössä on myös saunaosasto, joka palvelee aamuisin työmatkaliikkujia ja muina aikoina erinäisten tilaisuuksien pitopaikkana.

Pukinmäki on rakennettu pääosin 1970-80-luvuilla. Alueella on toimivat peruspalvelut, mm. elintarvikemyymälöitä, ravintoloita, kioskeja, apteekki, terveysasema, kirjasto ja posti. Lähellä sijaitseva Malmin aluekeskus täydentää Pukinmäen palvelutarjontaa.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Kehä 1 on aivan läheisyydessä. Lisäksi hyvät julkiset yhteydet.