Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Pukinmäenaukio 2

Pukinmäki 00720, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 486
Kerrokset
Kerros 3
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Toimiva ja siisti 486 m2:n kokonaisuus kiinteistön 3.krs:ssa. Tila on helposti muokattavissa kevyiden väliseinärakenteiden johdosta. Ohessa havainnollistavia kuvia kiinteistön tiloista.

Pukinmäenaukio 2 tarjoaa hyvin toimivaa ja muokattavaa toimistotilaa yritykselle, joka arvostaa käytännöllisyyttä ja sujuvaa liikkumista pääkaupunkiseudulla. Sijainti erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Helsingin Pukinmäessä.

Vapaat tilat sijaitsevat kerroksissa 2 - 5. Kerroksien koot ovat keskimäärin 486 m2. Kerrostila on jaettavissa kahdeksi erilliseksi tilaksi, jolloin huoneistojen pinta-alat ovat noin 238 m2 ja 248 m2. Pysäköintipaikat ovat pihalla ja viereisessä pysäköintitalossa.

Pukinmäki on rakennettu pääosin 1970-80-luvuilla. Alueella on toimivat peruspalvelut,
mm. elintarvikemyymälöitä, ravintoloita, kioskeja, apteekki, terveysasema, kirjasto ja posti. Lähellä sijaitseva Malmin aluekeskus täydentää Pukinmäen palvelutarjontaa.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Junat kulkevat viereiseltä Pukinmäen asemalta kymmenen minuutin välein Helsingin keskustaan ja lentokentälle. Kehä I:stä kulkevat jatkuvasti bussit länteen ja itään aina Otaniemeen ja Itäkeskukseen saakka.