Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva

Pursimiehenkatu 29-31

Punavuori 00150, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 380
Kerrokset
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Merikorttelissa Helsingin Punavuoressa on tarjolla tiloja yrityksesi tarpeisiin. Merikortteli on alun perin rakennettu lähinnä teollisuustuotantoa varten ja peruskorjattu korkeatasoisiksi toimisto-, studio-, asiantuntija- ja työtiloiksi, unohtamatta säilyttää teollista jylhyyttä. Korttelissa löytyy vapaata tilaa, järjestettävissä on tarpeisiisi sopivat ja oikean kokoiset tilat. Kortteli on hyvien julkisten yhteyksien päässä sekä kävelymatkan päässä ydinkeskustasta. Länsiväylän alkuun on 1,5 km.

Korttelissa on päivittäistavarakauppa ja lähiympäristössä useita lounasravintoloita, kuntosali sekä erikoisliikkeitä. Merikorttelin läntinen ja eteläinen lähialue kehittyy voimakkaasti tulevina vuosina Länsisataman ja Eiranrannan asunto- ja toimistorakentamisen myötä.

Tilava combitoimisto Pursimiehenkadun ja Telakkakadun kulmauksessa. Ikkunat avautuvat niin kadulle kuin sisäpihallekin. Tilassa kahdet sosiaali- ja kettiötilat, joten voidaan jakaa myös kahdelle käyttäjälle. Erikoisuutena äänityshuoneet, joissa mm. parkettilattia.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.