Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Ratakatu 1

Kaartinkaupunki 00120, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 472
Kerrokset
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrataan edustavaa toimitilaa, jonka layouttiin vuokralainen pääsee vaikuttamaan.

Ainutlaatuinen kohde muuttaa muotoaan ja kokee perinpohjaisen modernisoinnin vastatakseen täydellisellä tavalla nykyajan tarpeisiin ja vaatimuksiin. Kiinteistön henki säilyy silti samana ja luo perustan mutkattomalle työarjelle, lukemattomille uusille menestystarinoille.

Glorian korttelin ytimessä, vahvojen kiviseinien suojissa sijaitsee yksi koko kohteen upeimmista piirteistä: atrium-henkinen sisäpiha, joka kutsuu leppoisaan oleskeluun vehreine istutuksineen ja tunnelmallisine valaistuksineen. Inspiroiva piha toimii koko kiinteistön ihmisten yhteisenä kohtaamis- ja virkistäytymiskeitaana sekä oivallisena paikkana vapaamuotoisemmalle ideoinnille ja työnteolle.

Lisätiedot ja kohde-esittelyt 020 7290 710, lisää kohteita premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Gloria sijaitsee yhdellä Helsingin arvostetuimmista alueista, Ratakadun, Yrjönkadun ja Pieni Roobertinkadun rajaamassa kolmiomaisessa korttelissa. Naapurustossa voi ihastella viimevuosisadan alun arkkitehtuuria, kuten jugendia ja 1920-luvun klassismia kirkkaimmassa loistossaan. Kun Gloriasta astuu ulos Ratakadun puolella, odottaa edessä vehreä Koulupuistikko Topelius ja Lapset -patsaineen.