Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Rautatienkatu 21

Kyttälä 33100, Tampere
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 2000
Kerrokset
Kerros
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Tampereen rautatieaseman vieressä sijaitseva Postitalo uudistuu täysin laajamittaisen saneerauksen myötä. Uudet toimitilat tulevat vastaamaan modernin työelämän tarpeita. Tilat ovat avaria ja joustavat muuttuvien tarpeiden mukaan, talotekniikka on nykyaikainen sekä sijainti mitä loistavin kaupungin keskustassa. Kiinteistön asiakkaat voivat hyödyntää toimistojensa tilasuunnittelussa Postitalon identiteettiin ja ympäröivän alueen henkeen nojautuvia valmiita designteemoja. Kiinteistössä tarjotut palvelut tulevat tarkentumaan hankkeen edetessä.

Uudistuneeseen Postitaloon haetaan parhaillaan ensimmäisiä vuokralaisia. Tilakokoja on tarjolla 2 000 ja 5 000 m2 väliltä. Juuri nyt on paras hetki vaikuttaa uuden toimiston kokoon, kerrossijaintiin ja designiin. Saneerauksen myötä kiinteistölle tavoitellaan korkeatasoista ympäristösertifikaattia. Uusiin toimitiloihin päästään muuttamaan arviolta H1/2026 aikana.

Kuvat ovat visualisointeja tulevasta kiinteistöstä. Visualisoinneissa esiintyy sisustusarkkitehtuurin ammattilaisten luomat design-teemat, joita on mahdollista hyödyntää toimistojen tilasuunnittelussa. Kalustettu pohjakuva on esimerkkipohja 8. kerrokseen sovitetusta tilasta 477,5 m2. Visualisoinnit eivät ole kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Lisätiedot ja kohde-esittelyt 020 7290 710, lisää kohteita premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.