Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Revontulenkuja 1

Tapiola 02100, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Varastotila
Pinta-ala yhteensä 102
Kerrokset
Kerros 1
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrataan varasto-/ serveritilaa 102 m2.
Vuonna 2010 valmistunut, kuusikerroksinen Tapiolan Hohka on syntynyt vuokralaisen viihtyvyyden ja ympäristön hyvinvoinnin näkökulmasta. Hohka tarjoaa asiakkailleen toiminnallisesti monipuoliset, vaihtelevat ja joustavat tilaratkaisut. Kellarikerroksesta on vuokrattavissa pienvarastotilaa ja konesalitilaa.

Tapiolan Hohka huomio ympäristön niin materiaalivalinnoissaan kuin myös toimitilaratkaisuissaan. Valinnoilla tuetaan energiatehokkuutta ja elinkaariajattelua. Kiinteistö on saanut Pohjoismaissa aiempaa vaativammalla järjestelmällä mitatun PLATINUM-tasoisen LEED-ympäristösertifioinnin. Konkreettisella tasolla se näkyy siten, että rakennuksen kattoa peittää tehokas 170 kilowatin aurinkosähköjärjestelmä, jonka tuotanto vastaa peräti 80 kerrostalokaksion vuosikulutusta.

Hohkan monipuolinen palveluvalikoima on suunniteltu niin, että se auttaa yrityksiä menestymään - ja työntekijöitä viihtymään. Aula- ja vastaanottopalvelujen lisäksi vuokralaisten käytössä ovat aulan viihtyisä kahvila herkullisine tuotevalikoimineen, erilliset vuokrattavat neuvottelutilat, sekä 100 hengen auditorio.

Lisätietoja 020 7290 710 ja lisää kohteita premises.fi

Energialuokka E2007

Lähin bussipysäkki on 100 metrin päässä ja metroasemalle on 600 metrin kävelymatka. 850:n auton parkkihalli löytyy omasta takaa. Lentokentälle hurauttaa autolla alle puolessa tunnissa ja Helsingin keskustaan reilussa kymmenessä minuutissa. Lisäksi kiinteistö on erinomaisen pyörätieverkoston varrella, tuletpa mistä suunnasta tahansa.