Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Revontulentie 7

Tapiola 02100, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 325
Kerrokset
Kerros 4
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Valoisa toimisto puisto näkymin johon on mahdollisuus rakentaa toimistohuoneita. Tilassa 3 neuvotteluhuonetta, 3 vetäytymistilaa ja cafe/lounge tila. Tila remontoidaan käyttäjän tarpeiden mukaan. Tila yhdistettävissä viereisen 233m2 tilaan jolloin muodostuu 557m2 toimisto.

Revontulentien kiinteistön ikkunoista avautuvat upeat näkymät ja vehreä puistomaisema. Kahdeksankerroksinen, tyylikkään valkoinen toimistorakennus on laadukkaasti saneerattu. Avarat ja valoisat toimistotilat ovat helposti muunneltavissa ja jaettavissa.

Kiinteistössä on muun muassa aulapalvelut, neuvottelukeskus, kuntosali ja sauna uima-altaineen sekä lounasravintola ja catering-palvelu.

Kohde sijaitsee erinomaisella paikalla Tapiolassa aivan Länsiväylän varrella. Tapiolan keskukseen ja metroasemalle on lyhyt kävelymatka. Lähietäisyydeltä löytyvät kaikki palvelut ostoskeskuksesta hotelleihin. Kohteeseen on vaivatonta saapua myös omalla autolla. Autopaikkoja on mahdollisuus vuokrata läheisestä pysäköintilaitoksesta. Vieraspaikat löytyvät kiinteistön piha-alueelta.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi

Energialuokka C

Keskeinen sijainti Tapiolassa.