Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Revontulentie 7

Tapiola 02100, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 361
Kerrokset
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Kauniilla puistomaisemalle varustettu läpitalon muuttovalmis toimisto. Viisi vetäytymistilaa ja yksi 8 hengen neuvotteluhuone.Neuvotteluhuone jakaa avotoimiston kahteen erilliseen osioon. Vuokrattavissa osana 642m2 tilaa jolloin muodostuu yhteensä 1003,5m2 toimisto. 

Revontulentien kiinteistön ikkunoista avautuvat upeat näkymät ja vehreä puistomaisema. Kahdeksankerroksinen, tyylikkään valkoinen toimistorakennus on laadukkaasti saneerattu. Avarat ja valoisat toimistotilat ovat helposti muunneltavissa ja jaettavissa.

Kiinteistössä on muun muassa aulapalvelut, neuvottelukeskus, kuntosali ja sauna uima-altaineen sekä lounasravintola ja catering-palvelu.

Kohde sijaitsee erinomaisella paikalla Tapiolassa aivan Länsiväylän varrella. Tapiolan keskukseen ja metroasemalle on lyhyt kävelymatka. Lähietäisyydeltä löytyvät kaikki palvelut ostoskeskuksesta hotelleihin. Kohteeseen on vaivatonta saapua myös omalla autolla. Autopaikkoja on mahdollisuus vuokrata läheisestä pysäköintilaitoksesta. Vieraspaikat löytyvät kiinteistön piha-alueelta.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi

Energialuokka C

Keskeinen sijainti Tapiolassa.