Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Siltasaarenkatu 18-20

Hakaniemi 00530, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 246
Kerrokset 9
Kerros 7
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Valoisa toimitila Hakaniemen sydämessä. Ympyrätalon 7. kerroksessa vuokrattavana valoisa toimistotila. Tilassa on suuret ikkunat. Keskeinen sijainti näkyvällä paikalla Hakaniemessä. Tila räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan ja voidaan jakaa pienempiin kokonaisuuksiin.

Arkkitehtipari Kaija ja Heikki Sirénin suunnittelema Ympyrätalo on kansainvälisestikin tunnettu Helsingin maamerkki, joka peruskorjauksen ansiosta vierii tyylikkäästi tähän päivään. Ympyrätalon liiketilat on uudistettu laatutietoisen, täydellistä tilaa arvostavan yrityksen tarpeisiin.

Ympyrätalo on valmistunut vuonna 1968 ja peruskorjaus marraskuussa 2004. Taloa ympäröi halutuksi kehittynyt, kulttuuria henkivä kaupunginosa. Toimitiloista avautuu näköaloja yhtäältä urbaaniin torimiljööseen, toisaalta kohti Finlandia-taloa, yli Töölönlahden.

Peruskorjauksen yhteydessä on uusittu niin tilojen pinnat kuin tekniset ratkaisut. Kiinteistöön on lisäksi asennettu kulunvalvonta, kiinteistövalvonta, antenniverkko ja ovipuhelinjärjestelmä. Jäähdytystä voidaan ohjata tilakohtaisesti. Pääovella palvelee vastaanotto ja vartiointi.

Lisätietoja 020 7290 710. Lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Lisätietoa