Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Sörnäistenkatu 1

Sörnäinen 00580, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 71
Kerrokset
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

POOL Work -toimistot voivat toimia monissa käyttötarkoituksissa, kuten päätoimitilana, satelliittitoimistona, projektin työskentelytilana tai innovaatiotilana. Tilat sopivat sekä yksin että yhdessä työskentelyyn. POOLista voit vuokrata oman tilasi jatkeeksi tai omaksi toimistoksi pientoimiston joustavin sopimusehdoin.

POOL Verkin pientoimistot ovat kalustamattomia. Kokonaisvuokraan sisältyvät WLAN-yhteys, sähkö, kahvi ja tee, yleisten tilojen siivous sekä valittujen neuvottelu- ja lounge-tilojen sekä yhteiskeittiön käyttö. Lisäksi POOL-asiakkaita palvelevat kohteen aulapalvelu, yleiset sosiaalitilat, kuntosali ja maksuttomat POOL-polkupyörät.
Työpisteiden lukumäärä perustuu havainnekuvaan tehtyyn luonnokseen. Käyttäjä voi itse sijoittaa tilaan haluamansa määrän työpisteitä.

Sörnäistenkatu 1:n palvelut ovat tasokkaat. Kiinteistössä on tilava autohalli, kuntosali, useita kabinetteja ja kokoustiloja, laadukas henkilöstöravintola, vastaanottopalvelut ja korkeatasoiset turvajärjestelyt. Sörnäisten ja Hämeentien monipuoliset ravintolat, kahvilat, kaupat ja virastot sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Lisätiedot 020 7290 710. Lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Kalasataman ja Sörnäisten metroasemat sijaitsevat kumpikin kävelyetäisyydellä. Aivan Sörnäistenkatu 1:n vierestä, Lautatarhan kadulta kulkee useita bussilinjoja, ja Hämeentieltä liikennöivät raitiovaunut. Autolla kulkeminen sujuu esimerkiksi Hämeentien, Mäkelänkadun ja Hermannin rantatien suunnista.