Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva

Tahkotie 1 A

Viinikkala 01530, Vantaa
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 361
Kerrokset 2
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Toisen kerroksen toimisto. STC Viinikkalaan on helppo muuttaa ja siellä on myös helppo toimia. Kiinteistöpalvelut (mm. jätehuolto, vartiointi ja kulunvalvonta) järjestyvät talon puolesta vuokralaisen niin halutessa. Näyttävä sijainti aivan Tikkurilantien varrella.

Lisätietoja 020 7290 710. Lisää kohteita www.premises.fi

Energialuokka D.

STC Viinikkala sijaitsee Aviapoliksessa Tuusulanväylän ja Hämeenlinnanväylän välissä, Kehä III:n tuntumassa. Myös Helsinki-Vantaan lentoasema on vain kivenheiton päässä. Tänne on helppo tulla joka suunnasta.

STC Viinikkala sijoittuu Tikkurilantien varteen. Viereisillä tonteilla sijaitsevat Hobby Hallin ja Itellan logistiikkakeskukset sekä Kaukokiidon ja Beweshipin terminaalit. Kehä III kaartuu etelässä vain muutaman sadan metrin päässä.

Kehä III:n käynnissä olevien perusparannustöiden johdosta alueen logistiikan sujuvuus tulee parantumaan entisestään; esimerkiksi suora eritasoliittymä Kehä III:lle on valmistunut kohteen naapuritontille vuonna 2011.

Paikoitustilaa on riittävästi. Myös julkiset liikenneyhteydet toimivat hyvin ja kehittyvät kaiken aikaa uuden Kehäradan myötä. Vantaan bussilinjojen pysäkki sijaitsee keskuksen vieressä.

STC Viinikkala sijoittuu kehittyvälle ja kasvavalle Vantaan Aviapoliksen yritysalueelle, pääkaupunkiseudun jakelualueen ja lentologistiikan ytimeen. Tämän parempaa paikkaa on harvoin tarjolla.

Lisätietoa