Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva

Takomotie 8

Pitäjänmäki 00380, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 1136
Kerrokset
Kerros 6
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrattavana muuntojoustavaa 1136 m2 toimistotilaa kuudennesta kerroksesta. Tila saneerataan vuokralaisen tarpeiden mukaisesti. Kohteessa on toimisto- ja neuvottelutiloja, esittely-/työtiloja, ravintola ja keittiö, varastotiloja sekä aulapalvelu.

Toimistokiinteistö sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, kehittyvällä ja helposti saavutettavalla alueella keskellä pääkaupunkiseutua. Takomotien, Kornetintien ja Hiomotien kiinteistöviisikko muodostaa yrityskampus Jujun, jonka yli 40 000 m2:n tilat joustavat ja mukautuvat yrityksen tarpeiden mukaan. Kampuksen pääsisäänkäyntinä toimivassa

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Pitäjänmäki sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Valimon ja Pitäjänmäen lähiliikenteen asemat sijaitsevat lähellä yritysaluetta. Matka Helsingin rautatieasemalta Pitäjänmäkeen kestää junalla vain vajaat kymmenen minuuttia.

Bussiliikenne Helsingin keskustan ja Espoon suuntaan on sujuvaa. Bussit liikennöivät vilkkaasti Pitäjänmäentietä ja Vihdintietä. Yhteydet autolla niin Helsingin keskustaan kuin Kehätietä pitkin muualle Suomeen ja esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokentälle ovat erinomaiset. Matkaa Pitäjänmäestä lentokentälle on noin 20 kilometriä.

Hyvät kevyenliikenteenväylät tarjoavat loistavan mahdollisuuden työmatkan tekemiseen vaikka polkupyörällä.