Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Tammasaarenlaituri 3

Salmisaari 00180, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Muu, Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 371.5
Kerrokset 5
Kerros 4
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrataan 4. kerroksen valoisa avotila joka sopisi esimerkiksi showroomiksi. Tila on mahdollista räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kiinteistön tilat soveltuvat erityisesti avotoimistokäyttöön: kiinteistö olikin ensimmäinen Suomessa avotoimistokäyttöön rakennettu kiinteistö. Ohessa havainnollistavia kuvia kiinteistön tiloista.

Itämerentalo sijaitsee merellisessä ympäristössä huippupaikalla Ruoholahdessa, aivan Lauttasaarensillan vieressä. Rakennus on saneerattu vuonna 2002 ja se vastaa olosuhteiltaan hyvin tämän päivän toimistotyön tarpeita. Talon käyttäjiä palvelee mm. aulavastaanotto, kokouskeskus ja lounasravintola. Lisäksi kauppakeskus Ruoholahden palvelut ovat kävelymatkan päässä. Rakennuksessa on hissi, kaukolämpö ja jäähdytetty ilmavaihto.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Itämerentalo sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa upealla paikalla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Bussit, raitiovaunut ja metro ovat pienen kävelymatkan päässä. Kiinteistöllä on oma lämmin autohalli palvelemassa työmatka-autoilijoiden tarpeita.