Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Tarvonsalmenkatu 15-17

Perkkaa 02600, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 760.5
Kerrokset
Kerros 7
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrattavana koko kerroksen muuntojoustava ylimmän kerroksen toimistotila merinäköalalla. Kohteeseen on hyvät kulkuyhteydet, joten liikkuminen paikan päälle on vaivatonta.

Oivallisia tilaratkaisuja tarjoava Derby Business Park on valmistunut Espoon Suur-Leppävaaraan Perkkaalle. Derbyn nimi on peräisin naapurissa sijaitsevasta Vermon raviradasta. Derbyyn on helppo tulla autolla tai bussilla ja pysäköintitilaa on runsaasti. Fiksut tilat ovat joustavasti muunneltavissa. Käyttäjiä odottavat erinomaiset palvelut, kuten esimerkiksi lounasravintola ja kahvila, vastaanottopalvelu, neuvottelutilat, autonpesupalvelu jne.

Derbyssä on luonto lähellä ja ylimmistä kerroksista avautuvat upeat merinäkymät Laajalahden suojelualueelle. Talvella voi työpäivän päätteeksi heittää hiihtolenkin suoraan pääovelta ja syksyllä poimia mustikoita Derbyn pihalta.

Ensimmäinen talo Hiitti on valmis ja toinen talo Spurtti on valmistunut kesäkuussa 2013.

Derbyn tilat ovat joustavasti muunneltavissa yrityksesi tarpeisiin. Räätälöimme tilat toiveidesi mukaan avotilaksi-, toimistohuoneiksi tai yhdistelmäkonttoreiksi. Toteutamme niihin tarvitsemasi neuvotteluhuoneet, lepotilat, hiljaiset huoneet sekä arkistointitilat.

Pysäköintitilaa on runsaasti niin autoille kuin pyörillekin. Pysäköintilaitos Paalussa on pysäköintioikeuksia noin 570 kpl. Maanalaista käytävää pitkin on mukava kävellä toimistoon kuivin jaloin. Pihalla on lisäksi vapaasti käytettäviä asiakaspysäköintipaikkoja. Sähköautoille on tehty omat latauspisteet. Polkupyörille on oma parkki ulkona ja sisällä.

Lisätietoja 020 7290 710. Lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Erinomaiset liikenneyhteydet joka suuntaan sekä autolla, että julkisilla kulkuvälineillä.

Lisätietoa